top of page

Ik ben Anneminke van der Velden... 

(hoewel ik ook wel vaak Mick word genoemd)

...en samen met u zoek ik de juiste tone of voice voor uw productie. Of het nu commercials, documentaires, bedrijfsfilms, explanimations, voice response-systemen of luisterboeken zijn. Of..... nou ja, noem maar op! Dat doe ik in mijn eigen professionele homestudio, maar ik kom uiteraard ook naar u toe als u daar de voorkeur aan geeft.

Door mijn jarenlange ervaring als Senior Purser bij een grote luchtvaartmaatschappij weet ik hoe ik grote, en zeer diverse groepen mensen moet laten luisteren naar belangrijke informatie. Bijna iedereen die wel eens vliegt vindt die omroepteksten saai en hoort ze vaak niet eens. En dat is altijd mijn uitdaging geweest: hoe krijg ik iedereen zover dat ze wél naar me luisteren.

En dat komt me weer uitstekend van pas in mijn werk als stemacteur en voice-over: ik weet mijn stem zó te gebruiken dat hij de aandacht vangt van een groot publiek. Mijn stem is helder en duidelijk, kan zakelijk klinken maar ook warm en geruststellend. Of grappig. Samen komen we er wel uit!

Behalve accentloos Nederlands spreek ik ook verschillende andere talen: Spaans, Braziliaans Portugees, Engels, Frans, Duits. Ook verloochen ik mijn Friese roots niet en werk ik geregeld als Friese voice-over.

Ik was zes jaar lang nieuwslezer bij AmsterdamFM en presenteerde daarnaast ook jarenlang het nieuws bij JammFM. Bij AmsterdamFM verzorgde ik trainingen in stemgebruik en presentatie voor zowel de nieuwslezers als de presentatoren.

Homestudio

Mic-AKG.JPG

Een eigen homestudio is heerlijk, zeker als je weet dat je de beschikking hebt over professionele apparatuur!

Dat zit gelukkig helemaal snor: MacbookPro met Adobe Audition, een AKG C414 XLII microfoon en een SSL 2+ interface. De ruimte is akoestisch bewerkt door een professionele studiobouwer. Alle ingrediënten dus voor een professionele geluidskwaliteit!

Training

Basis- en vervolgopleiding Stemacteren van Barnier Geerling

Cursus Nieuwslezen bij Hannelore Zwitserlood en Tamara Bok

Logopedie voor professioneel stemgebruik bij Sonja Morselt

Coaching door stemcoaches/stemacteurs Ben Maasdam, Edo Peters, Jacqueline Blom, Ilari Hoevenaars en Tuffie Vos

Workshop professioneel stemgebruik bij SaraLee Vos

Zangles volgens de Universal Voicemethode door Frédérique Sluyterman van Loo

 

 

"Anneminke is een voice-over en stemacteur, met een eigen homestudio. Zij werkt onder de naam StemAnneminke en werkt ook geregeld als friese voice-over. Anneminke doet regelmatig leuke opdrachten als voice-over voor bijvoorbeeld radiocommercials en tv-commercials of bedrijfsfilms. Voor een friese voice-over of een e-learning draait ze haar hand niet om. Stemacteur Anneminke vindt het ook heel leuk om animatie in te spreken. Vooral explanimations, oftewel uitlegvideo’s doet ze graag. En natuurlijk doet Anneminke dat altijd vanuit haar eigen homestudio. Stemacteur en voice-over Anneminke overlegt graag met u over de juiste voice-over voor uw productie. Of het nou in het Nederlands of het Fries is, stemacteur en voice-over Anneminke spreekt uw commercial, bedrijfsfilm of IVR systeem in, vanuit haar eigen homestudio of op locatie. Een voice-over van StemAnneminke is altijd van hoge kwaliteit. Anneminke is ook nieuwslezer. Dat betekent dat voice-over Anneminke ook heel goed zakelijke teksten kan inspreken vanuit haar eigen homestudio of op locatie. Anneminke is een voice-over en stemacteur, met een eigen homestudio. Zij werkt onder de naam StemAnneminke en werkt ook geregeld als friese voice-over. Anneminke doet regelmatig leuke opdrachten als voice-over voor bijvoorbeeld radiocommercials en tv-commercials of bedrijfsfilms. Voor een friese voice-over of een e-learning draait ze haar hand niet om. Stemacteur Anneminke vindt het ook heel leuk om animatie in te spreken. Vooral explanimations, oftewel uitlegvideo’s doet ze graag. En natuurlijk doet Anneminke dat altijd vanuit haar eigen homestudio. Stemacteur en voice-over Anneminke overlegt graag met u over de juiste voice-over voor uw productie. Of het nou in het Nederlands of het Fries is, stemacteur en voice-over Anneminke spreekt uw commercial, bedrijfsfilm of IVR systeem in, vanuit haar eigen homestudio of op locatie. Een voice-over van StemAnneminke is altijd van hoge kwaliteit. Anneminke is ook nieuwslezer. Dat betekent dat voice-over Anneminke ook heel goed zakelijke teksten kan inspreken vanuit haar eigen homestudio of op locatie.

bottom of page